Čišćenje namještaja

DUBINSKO ČIŠĆENJE NAMJEŠTAJA

Priuštite svom starom namještaju izgled i sjaj novog namještaja!
Čišćenje namještaja i dubinskog pranja (stolica, fotelja, dvosjeda ili trosjeda) je postupak koji učinkovito odstranjuje dubinsku prašinu, prljavštinu, grinje i ostalu nečištoću iz namještaja ili tepiha.

Čišćenje namještaja / dubinsko pranje namještaja je usluga koja se obavlja uz pomoću stroja za čišćenje s „vacuum-druck“ sustavom i ekstrakcijskom tekućinom koja se ubrigava u namještaj te istodobno s dubinskim nečistoćama isisava iz njega. Namještaj i drugi predmeti očišćeni na ovaj način ostaju vlažni par sati nakon čišćenja.
Usluga koja se izvodi u Vašem domu ili u servisu za čišćenje Čisto.

ČISTO SAVJETI ZA ODRŽAVANJE NAMJEŠTAJA:

Održavanje i čišćenje sjedećih garnitura (tapeciranih)

Opće je poznato da ćete trosjed održavati tako što ćete povremeno usisati cijelu njegovu površinu, ali pripazite na jačinu usisne snage kako ne biste uništili materijal. Nadalje, ukoliko bilo tko od vaših ukućana zamasti trosjed tada je najbolje mrlju posuti sa škrobnim brašnom kako bi upilo masnoću sa trosjeda. Nakon nekog vremena lagano iščetkajte i mrlja bi trebala nestati. Ako mrlju uočite tek nakon nekog vremena tada je najbolje natopiti ju kolonjskom vodom ili špiritom te nakon toga oprati čistom vodom.

Održavanje i čišćenje sjedećih garnitura (kožnih)

Koža kao materijal je izuzetno zahvalna iz razloga što je njezin vijek trajanja dugogodišnji, a kvaliteta namještaja koja je presvučena kožom je neupitna. Kako bi vaša sjedeća garnitura izgledala uvijek lijepo tadqa se pridržavajte sljedećih pravila za održavanje i čišćenje: kožu koja se može prati čistite sa otopinom sapuna i adekvatnom krpom, tamnu kožu premažite ricinusovim uljem, a svijetlu vazelinom. Ukoliko vam se koža na garnituri izliže premažite ju sa smjesom lanenog ulja i bjelanjka.

Bilo bi dobro konzultirati se sa prodavačem prije no što uopće odlučite koju ćete garnituru kupiti, no bilo da ste ljubitelj tapeciranih ili kožnih sjedećih garnitura održavajte ih na prikladan način kako se ne bi uništile prije vremena. Nemojte ni u kojem slučaju koristiti agresivna sredstva za čišćenje. Ovi savjeti bi vam trebali olakšati čišćenje vaših garnitura, ali ipak upozorite vaše ukućane da ipak nastoje ne jesti dok sjede na kauču već u blagovaoni!


čišćenje namještaja Cisto_Servis_za_Ciscenje_Zagreb_Pranje_Tepiha_Namjestaja_Uklanjanje_Grafita_ciscenje_stolica_pranje_namjestaja_ciscenje_stolica3
Cisto_Servis_za_Ciscenje_Zagreb_Pranje_Tepiha_Namjestaja_Uklanjanje_Grafita_ciscenje_stolica_pranje_namjestaja_ciscenje_stolica3
čišćenje namještaja Pranje_Tepiha_Namjestaja_Uklanjanje_Grafita_ciscenje_stolica_pranje_namjestaja_ciscenje_stolica3
čišćenje namještaja Pranje_Tepiha_Namjestaja_Uklanjanje_Grafita_ciscenje_stolica_pranje_namjestaja_ciscenje_stolica3